Rutigt!



Hej!

Då var det onsdag och bara en dag kvar till helgen! (Vi har ledigt på fredag från skolan). Längtar väldigt mycket till helgen eftersom jag fyller år då hihi:). Hoppas att ni har haft en fin dag,- fast det snöar har bestämt mig för att jag hatar snö nu haha..

Dagens,: Skor Din Sko, leggings Gina Tricot, Skjorta Second Hand.
Lite läskig min på bilden tycker jag haha...


Dagens!



Hejsan hejsan!

Gud va kallt det är ute, men tur att solen tittar fram bakom de där tunga molnen:). Skolan är slut för denna dag och i bussen hem ringde det en tjej från "The Studio" och sa att jag hade fått en grattis fotosession med makeup- och hårstyling för mig och en kompis! Jag vet inte om det är något typ lurigt med det eller om det är på riktigt, men grymt häftigt om det är på riktigt!

Ja ja, nog om det det här har jag på mig denna tokiga dag,: Skor H&M, shorts.., tröja H&M, halsduk H&M och jacka Second Hand.


Soligt!



Hej!

Passade på att knäppa outfit- bilden ute idag eftersom det är så fint väder! Härligt när solen äntligen tittar fram:). Snart blir det kalas, min systerdotter Maja fyller hela 1 år idag!

Det här har jag då på mig denna dag,: Kängor H&M, leggings H&M, jacka Second Hand och halsduk från H&M..

Ha det fint!:)

Vårdrömmar!


Hej!

De här shortsen från Gina Tricot skulle inte vara helt fel, får nog ta och inhandla dem så småningom:). 249 kr kostar de.

P3- Guld!








Hej!

En liten bildfest blev det visst haha, grymt kul var det iaf på P3-Guld! :)


Våffelsöndag!



Hej!

Då var det söndag och bara två dagar(!) till P3 Guld:). Längtar jätte mycket till tisdag då det bär av till Göteborg för att spana in alla artister där. Jag tror till och med att jag har kommit på vad jag ska ha på mig, inte dåligt för att vara mig haha:).
Det här är iaf det jag har på mig denna våffelsöndag,: Linne H&M, kofta gammal, shorts Beyond Retro och skor från Din Sko.

Ha en fin fin söndag! ♥

Rockigt!




Hej!

Då var det lördag idag då, riktigt skönt med sovmorgon! Har inget speciellt planerat, men vi ska iaf åka upp till Dans föräldrar och äta lite mat snart:).
Det här är det jag har på mig idag,: Kofta från Ullared, AC/DC tröja (lånad från min bror), shorts och skor från H&M.

Tack för de fina komentarerna på det förra inlägget, blir jätteglad för dem!:) ♥


En Dagens!





Hej!

Här kommer dagens outfit, väldigt mycket svart är det haha, men jag gillart:). Det jag har på mig är en nyinhandlad tröja/tunika från Second Hand i något slags sammet liknande tyg, lackleggings från Lager 157, halsband från Kappahl och dojor från Din Sko.

Första veckan efter jullovet börjar ta slut och jag måste säga att det har gått väldigt fort, trotts förkyldning och feber har det varit en bra vecka, roligt att träffa alla igen:). Nej nu ska jag göra hemlagad pizza, mums på det!

Ha det fint ♥


Randigt!

Hej!

Här kommer en dagens, det blev den randiga kavajen som åkte på idag:).





Kavaj - Second Hand
Halsduk - H&M
Lackleggings - Gina Tricot


Fynd!

Hej!

Tänkte lägga upp mina senaste inköp- två riktiga fynd! Kavajen är från Second Hand butiken i Gnosjö och bustiern kommer från H&M (Sonia Rykiel). Hittade den nu på rean:). Får se vad man kan ha till kavajen, gillar den riktigt mycket:).



Svart/vit kavaj, Second Hand 50 kr!



Bustier H&M, 150 kr


RSS 2.0