En Dagens

Outfit,: Leggings Trend House, topp H&M, tygskor Skokanonen och halsband Puss.

Göteborg Horse Show -10

Hej!

Denna fredag har spenderats tillsammans med min fina storasyster och lilla Maja. Har varit en väldigt rolig dag med lite shopping bland annat:).

Igår var det premiär för 2010 års GHS, jag och Dan var där och tittade lite (hoppas att han inte tyckte det var allför tråkigt, haha;) ). Det är alltid en härlig känsla att vara där.

Nu ska jag ta det lugnt och mysa framför tvn, Hejsvejs! ♥

( Foto - Jag )

Leopard
Hej!

Då var det en ny vecka då och imorgon börjar min praktik. Jag ska vara barnflicka kan man säga till min gulliga systerdotter Maja, så imorgon kommer min fina syster hit:). Ska bli jättekul att vara med dem! :)

Dagens outfit,: Jeansleggings Lindex, skjorta Second Hand, sjal och smycken från H&M.

Påpälsat
Tja!

Att det aldrig kan sluta snöa i det här landet! Funderar på att flytta härifrån till Spanien eller något, haha.. Nej men man får väl hålla ut tills skiten är borta:).

Min dag har varit bra annars, använde min nytillverkade provdocka lite innan och den funkar fin fint!

Outfit,: Kängor H&M, leggings H&M, pälsväst VeroModa, halsduk H&M och tröja Billabong.


Spegel spegel..Hej!

Dagens lilla outfit,: Randig tröja från H&M, skärp Second Hand och Blåa shorts från Beyond Retro.

Nu blir det Vampire Diaries, ha en fin kväll! :)

Dubbelt

Hej!

Då var det kväll igen och snart fredag med andra ord. Har nog inga planer inför helgen förutom ett eventuellt biobesök. Tycker att den där Shutter Island låter ganska bra, men vi får se om det blir något..

Min outfit idag,: "Renoverad" tröja från Second Hand, skor från Scorette och klockor från Ullared och farmor.

Ha det fint! :)

Nytt i garderoben
Hej!

Det har varit en bra start på lovet, i måndags så var det tjejkväll hos Amanda Björk, myspys med lite shopping och film på kvällen:). Sen så har jag bara tagit det lugnt, sytt och fotograferat. A just det jag bakade nyss med,- en kladdkaka:).

Bilderna ovan visar några nya ting som har flyttat in i min garderob,: Väst och grå/silvrig tröja från Second Hand, tröja/tunika H&M och halsband Second Hand.

Ha det fint!

Nya Brallor
Hej!

Detta har jag på mig denna 14 februari, som har varit mysig och lugn hittils med bl.a ficka på Bernts med Dan och min bror Patrick:). Hoppas att ni har en lika fin alla hjärtansdag ni med.♥

Byxor Second Hand, tröja H&M och skärp Second Hand.

Ice AgeVarberg  Foto- Jag

Under är över
Hej!

Detta hade jag på mig idag,: Shorts från Gina Tricot, Kofta Ullared, bustier H&M och armband från Ullared.

Nu blir det Avatar! :) ♥


Bländande vackertBild från Varberg - tagen av Mig

JeansHej!

Dagens klädval,: Leggings Gina Tricot, T-shirt MQ (gammal), jeans-skjorta Ullared, halsduk+skarf H&M och smycken ullared.

Ha en fin kväll! ♥

Ute & inne
Hej!

Usch va snöigt det var ute idag, tänker stanna inne resten av kvällen i värmen istället:). Förutom snön har min dag varit toppen med en jättelång sovmorgon- det gillas hihi..

Dagens kläder,: Kängor H&M, klänning Second Hand, Scarf H&M, jacka och väska från Second Hand.

Ha en fin kväll! ♥

MyndigHej!

Då var man 18 år då, tiden bara rinner iväg! Jag kommer ihåg en gång när jag var fem år och sa till min mamma att jag alltid ville vara just fem år, haha det var en bra ålder, inga bekymmer alls:). Men jag trivs rätt bra med att vara 18 år också:). Min födelsedag var den bästa på länge, jag fick en shoppingresa till Varberg och Ullared, toppen för en shoppingtok som jag:). Tack alla i min fina familj för detta! ♥

Bilden ni ser ovan är en del av det jag inhandlade,,: Skor från Scorett och Skokanonen, kavaj från H&M, Shorts från Gina Tricot, smycken från Gina Tricot och Ge-Kås.

RSS 2.0