Min älskade

Bara för att du är så fin♥

[ foto- jag ]


Chip Chip
Nytt i garderoben!
Hej!
Nu var det ett tag sen sist, men nu är jag tillbaka haha:). Är super glad för jag ska äntligen börja rida igen, var nog ett halvår sen sist så det år väl på tiden att jag börjar igen:).

Ja ja nog om det, detta införskaffade jag mig innan från Second Hand butiken i Smålandstenar. Älskar båda!

Ring ring

Ringar från Farmor och Ullared!


 

 

 

 

 

 

 

 


Tattoo
Tjo!

Ville bara visa den här otroligt fina tatuering jag fick idag. Snälla Lizette gjorde den och jag säger bara det, den tjejen kommer bli en skitduktig tatuerare! För ni som undrar så är den gjord med en tuchpenna hihi ;).

Oh sunny day
Tjo!

Va härligt med sol! Bra start på helgen- hoppas det fortsätter så:). Hoppas att ni har haft en bra dag för det har jag haha..

Dagens:, Kängor H&M, leggings H&M, spettstop Second Hand och halsband Kapphal.

Yeah!Hej!

Spets och blommor. Det består mina senaste seccond hand fynd ut av. Två riktiga fynd som ni kommer får se mer bilder av snart:).

Då var det snart helg igen och det betyder Buddy Holly show och mys, ska bli jätte trevligt!

Ha en fin kväll! ♥

För en lång lång tid..

 


Att vad jag saknar det där med hästlivet.. Får ta upp det snart igen..

DagensHejsan!

Idag har varit lite av en flumdag, har skrattat en hel del, skönt det haha.. Nu ska jag nog försöka mig på att få ihop en jacka av något slag, får se hur det går har iaf lite tyg nu som man kan trixa och fixa lite med.. Hoppas att ni har haft en bra dag förresten! :)

Dagens:, Skor Skokanonen, väska Second Hand, leggings H&M, skjorta Ullared och smycken..

Nytt i garderoben

Hej!

Då var det ny vecka och skola igen. Var jättekul att träffa alla igen, var ett bra tag sedan nu:). Ni kanske märker att det har blivit en liten förändring här också, tycker det blev asbra haha vad tycker ni?? TACK snälla Dan för hjälpen! ♥

Ovan ser ni mitt senaste inköp, ett par finfina skor från DinSko.

 


100304Hej!


Så här ser jag ut idag, egentillverkade leggings, tröja Second Hand, halsband och armband Kappahl och klocka från Ullared!

Ha en fin kväll allihopa! :)

Nytt i garderoben!
Tjo!

Två nya väskor har jag inhandlat, båda från Second Handaffären i Gnosjö! Den översta för 15 kr och den nedersta för 30 kr, det kan man kalla kap haha :).

RSS 2.0