--


Vissel vissel, haha......

.......


Vet inte riktigt vad jag gör med mina händer här hmm.. Jaja iallafall så ville jag säga att jag riktigt älskar mina skor! Bra köp helt enkelt, mitt skokonto är väl ganska överkört, men jag känner ett litet sug efter ett nytt par.. Konstigt det där, vi kvinnor kan aldrig få för många skor!
Det var det haha, ha en fortsatt bra dag! ♥

:: Skor Nelly.com, byxor Lager157, kavaj H&M ::

Sön-dagJag idag. Min helg har varit superfin, hoppas att ni har haft det lika bra!

:: Tröja Gina Tricot (ny favorit!) & Skor från Skoboo ::

Peace out


En liten detalj bara. Ring från loppmarknad och kappa Second Hand.Lumberjack


Idag såg man ut ungefär så här.. Skor från Nelly.com, jeans Ullared och pojkväns skjortan är på den med:).
Ha det gott! ♥

Ögongodis


Nya godbitar från Nelly.com ♥

Nytt i garderoben!Två finfina fynd från mina senaste Second Hand- rundor:).

Ha en fin måndag! ♥

Rock Steady


Så, nu ska jag sätta mig ner och ta det lugnt. Har jobbat hela förmiddagen och ränt runt, så nu blir det lugnan. Eller inte, har lite svårt för det där med att spänna av, men jag ska försköka bättra mig:).

:: Ny poncho Ullared, skarf H&M och skor Skoboo ::

Ha det fint!


Wuthering heightsHej! Då var det snart fredag igen= helt fantastiskt skönt! Blir Ullared och Varberg imorgon till att börja med, känns helt okej:).

:: Stickad tröja Second Hand & skarf H&M ::

Tjena!


Oj jag som sa att jag skulle bli bra på det där med att uppdatera.. Jaja hej på er iallafall! Hoppas att ni har det fint och så, det har jag. Sitter och myser i soffan efter en shoppingdag i Jönköping som resulterade i ett köp av en helt underbart fin jacka! Ni får se den om en stund. Ja då blir det till att mysa vidare, ha det fint! ♥

: Tröja Second Hand, byxor Lager157 & korshalsband Second Hand :

FlätaHej! Nu var det ett litet tag sedan vi sågs, men jag tror att min inspiration har kommit tillbaka lite grann. De två senaste veckorna har varit fina. Skolan har börjat igen & höstluften har börjat fylla mina lungor. Jag tror att jag gillar hösten trots allt, det är ganska mysigt nu. Jaja färdig pladrat, ha en Fin kväll!

Kofta Second Hand

RSS 2.0